θεοδωρικακοσ αδεια ειδικου σκοπου

Οι άδειες ειδικού σκοπού θα ισχύουν για όσο διάστημα παραμένουν τα σχολεία κλειστά. Θεοδωρικάκος τόνισε ότι η άδεια ειδικού σκοπού στο Δημόσιο θα παραταθεί αν παραμείνουν τα σχολεία κλειστά σημειώνοντας ότι η άδεια θα παρατείνεται αυτομάτως εφόσον παραταθούν τα μέτρα και τα σχολεία συνεχίσουν να είναι κλειστά.


Pin On Multi News

Κοροναϊός Θεοδωρικάκος.

θεοδωρικακοσ αδεια ειδικου σκοπου. Την παράταση της άδειας ειδικού σκοπού έως τις 10 Μαΐου ανακοίνωσε ο υπουργός Εσωτερικών Τάκης Θεοδωρικάκος. Άδεια Ειδικού Σκοπού και σε γονείς που τα παιδιά τους δεν πηγαίνουν σχολείο Την επέκταση της άδειας ειδικού σκοπού για έναν εκ των δύο γονέων εφόσον το παιδί τους είναι κάτω των 15 ετών ανεξαρτήτως φοίτησης σε σχολείο. Έκκληση στους πολίτες να μην πηγαίνουν στα χωριά τους και να πειθαρχήσουν στα μέτρα για τον κορονοϊό απηύθυνε μέσω της εκπομπής Καλημέρα Ελλάδα με τον Γιώργο Παπαδάκη ο υπουργός Εσωτερικών Τάκης Θεοδωρικάκος.

Παράταση μέχρι τις 10 Μαΐου των αδειών ειδικού σκοπού για τους υπαλλήλους που έχουν παιδιά κάτω από 15 ετών με την Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου που. Στη χορήγηση αδείας ειδικού σκοπού αναφέρθηκε ο υπουργός Εσωτερικών Τάκης Θεοδωρικάκος μιλώντας στον Realfm 978 και τους Γιώργο Χουδαλάκη Ιωσήφ Καλαμαράκη και Στεφανία Κασίμη. Όσοι γονείς δημόσιοι υπάλληλοι έχουν παιδιά που είναι μέχρι 15 ετών τις ημέρες που.

Άδεια ειδικού σκοπού και σε γονείς που τα παιδιά τους δεν φοιτούν σε σχολείο ανακοίνωσε ο υπουργός Εσωτερικών Τάκης Θεοδωρικάκος - Η άδεια θα παρατείνεται όσο τα σχολεία. Περιεχομένου Α 55 όπως αυτή κυρώθηκε με το άρθρο 2 του ν46822020 Α 76 ήτοι ο υπάλληλος του Δημοσίου δεν δικαιούται την άδεια ειδικού σκοπού για τις περιπτώσεις εκείνες κατά τις οποίες οη σύζυγος που απασχολείται στον ιδιωτικό τομέα κάνει ο ίδιος χρήση της άδειας. Επέκταση της άδειας ειδικού σκοπού έως τις 10 Μαΐου.

Για όσο διάστημα τα σχολεία θα είναι κλειστά θα ισχύουν και οι άδειες ειδικού σκοπού για τους εργαζόμενους στο δημόσιο που έχουν παιδιά έως 15 ετών ξεκαθάρισε ο. Τις ημέρες που οι μαθητές του Γυμνασίου δεν θα πηγαίνουν στο σχολείο οι γονείς δημόσιοι υπάλληλοι έχουν τη δυνατότητα να κάνουν χρήση της άδειας ειδικού σκοπού εξήγησε ο υπουργός Εσωτερικών. Δεν είναι σοβαρό να συζητάμε τι θα κάνουμε από δημοσιονομικής πολιτικής για κάτι.

Θεοδωρικάκος χαρακτήρισε παράλληλα ανεύθυνη τη συζήτηση περί μειώσεων μισθών στο Δημόσιο. Τι είναι η Άδεια Ειδικού Σκοπού. Όπως είπε ο υπουργός στον ΑΝΤ1 την άδεια ειδικού σκοπού θα δικαιούται ένας από τους δυο γονείς ακόμη και αν έχουν παιδί ηλικίας έως 15 ετών που δεν είναι.

Τις ημέρες που οι μαθητές του Γυμνασίου δεν θα πηγαίνουν στο σχολείο οι γονείς δημόσιοι υπάλληλοι έχουν τη δυνατότητα να κάνουν χρήση της άδειας ειδικού σκοπού ενώ τις υπόλοιπες ημέρες θα εργάζονται κανονικά στις. 11 Απριλίου 2020 - 1229. Νέες διευκρινίσεις για την χορήγηση άδειας ειδικού σκοπού έδωσε ο υπουργός Εσωτερικών Τάκης Θεοδωρικάκος.

Με εγκύκλιο του Υπουργείο Εσωτερικών προς την κυβέρνηση φορείς του Δημοσίου και τους ΟΤΑ διευκρινίζεται ότι η άδεια ειδικού σκοπού για τους δημοσίους και δημοτικούς υπαλλήλους μπορεί να δοθεί και κατά την περίοδο. Είναι η άδεια που δικαιούται ένας από τους 2 γονείς με παιδί που βρίσκεται σε πρωτοβάθμια ή δευτεροβάθμια εκπαίδευση μέχρι. Άδεια ειδικού σκοπού και σε γονείς που τα παιδιά τους δεν φοιτούν σε σχολείο.

Σύμφωνα με ειδικούς η εγκύκλιος αποσαφηνίζει πως οι εργαζόμενοι μπορούν να κάνουν χρήση της καλοκαιρινής τους άδειας ακόμη κι αν δεν υπολείπονται 12 εργάσιμες για όσους απασχολούνται. Διευκρινίσεις για τη χορήγηση άδειας ειδικού σκοπού την απομάκρυνση εργαζομένων από τους χώρους εργασίας την εξ αποστάσεως εργασία03142020. Οι άδειες ειδικού σκοπού στο Δημόσιο ισχύουν και για τις ημέρες άδειας του Πάσχα κανονικά διευκρίνισε σε δηλώσεις του στον Ant1 ο υπουργός Εσωτερικών Τάκης Θεοδωρικάκος απαντώντας σε ερωτήματα που λαμβάνει από δημοσίους υπαλλήλους.

του Βασίλη Πρασσά Συμβούλου Εργασιακών Θεμάτων Epsilon Net. Δίνονται και το Πάσχα οι άδειες ειδικού σκοπού στο δημόσιο. Η άδεια ειδικού σκοπού στους εργαζόμενους ιδιωτικού τομέα από 01-06-2020 Τι ισχύει μετά επαναλειτουργία δημοτικών σχολείων νηπιαγωγείων παιδικών σταθμών.

Πέμπτη 2 Απριλίου 2020 - 1429. Όπως είπε στον ΑΝΤ1 οι άδειες ειδικού σκοπού για τους υπαλλήλους που έχουν παιδιά κάτω από 15.


Oi Polites Sto Parisi 8a Kanoyn Podhlato Kai Tzokingk Xwris Maska Die8nh Taxiar Gr Landmarks Louvre Region


By8isthke Istioploiko Meta Thn Plwth Gefyra Ths Leykadas Video Boat Sailing Ships Sailing


Korwnoios Dhmosio Ti Isxyei Gia Adeies Eidikoy Skopoy Thlergasia Kai E3yphrethsh Koinoy Home Decor Decals Home Decor Decor


Pin En Adeia Sos


8eodwrikakos Paratash Oso Xreiastei Stis Adeies Eidikoy Skopoy Kai


The Education World Has Been Turned Upside Down Online Learning May Reshape The Classroom The Globe And Mail Online Learning Online Education Education World


Pin On Multi News


Pin En Adeia Sos


Menoyme Spiti Menoyme An8rwpoi Kai Metadidoyme Allhleggyh H Efhmerida Twn Syntaktwn Book Cover Movie Posters Cover


Satoshi Toyama 9th Dan Goju Ryu Karate Kenpo Karate Goju Ryu Karate Karate


Live O Swthrhs Tsiodras Milaei Sto Symboylio Ths Eyrwphs Gia Ton Koronoio Suit Jacket Fictional Characters


Barytatoys Xarakthrismoys Anthlla3an Gewrgiadhs Papaxristopoylos Sth Boylh Globalview Ritsmascorner Suit Jacket Kata Talk Show


Magiorkinhs Epistrefontas Apo Tis Diakopes Prepei Na 8ewroyme Toys Eaytoys Mas Siwphloys Foreis Blog Fictional Characters Character


Pin On Aytodioikhsh


Anhsyxia Stoys Dekades Xiliades Symbasioyxoys Espa Poy Ergazontai Epi Seira Etwn Stoys Dhmoys Paidikoi Sta8moi Kda In 2020 Conference Room Room Conference Room Table


Odhgies Eody Gia Dhmotika Nhpiagwgeia Paidikoys Brefonhpiakoys Sta8moys Letters Symbols


Nikolas Pagkalos Na Onomastoyn Opws 8eloyn Ta Skopia Kai Fashion


Ta Golden Boys Toy Dhmosioy Sto Stoxastro Twn 8esmwn Photo Wall Outdoor Structures Photo


Se 24wrh Ka8hmerinh Efhmeria To Kentro Ygeias Byrwna Apo 9 Aprilioy Dhmos Byrwna Painting Art Eap

close